Koopzondag in vakantiesferen in Doetinchemse binnenstad. Foto: PR
Koopzondag in vakantiesferen in Doetinchemse binnenstad. Foto: PR

Vakantiekriebels tijdens koopzondag 28 juli

DOETINCHEM - Het is volop zomer, het is vakantietijd, de winkeliers ruimen op. Dus zijn er vele aanbiedingen tijdens de koopzondag op 28 juli. Door de stad verspreid staan van 12.00 tot 17.00 uur vele kramen waar diverse artikelen worden aangeboden tegen een scherpe prijs.

Voor de kleintjes staat de draai- en zweefmolen op het Simonsplein. Er wordt wederom een pleinconcert georganiseerd op het Simonsplein. Het is dus zeer aangenaam om op de terrassen plaats te nemen en te genieten van de muziek onder het genot van een drankje en een hapje.

Sinds 24 juli staat de indrukwekkende Playfountain op het Simonsplein. De Playfountain is een mobiele attractie die bestaat uit een podiumvloer van ongeveer 25 cm hoogte met waterstralen. Elk 'vak' is voorzien van zestien individueel regelbare waterstralen, waarmee tal van voorgeprogrammeerde spelletjes kunnen worden gespeeld. Dit maakt de Playfountain een zeer spannende, interactieve en veelzijdige attractie. De Playfountain is tijdens winkelopenstelling vanaf 10.00 uur actief en staat nog tot en met 25 augustus op het Simonsplein.

Het parkeren, net als op alle andere koopzondagen, is gratis (maar uitsluitend op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Zelfs in de Catharina-, Media Markt- en Amphion garage kan men auto parkeren zonder te betalen. Ook de 2 bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis.

Meer berichten