Logo samen sensitief jong. Foto: Willem Meijer
Logo samen sensitief jong. Foto: Willem Meijer (Foto: Willem Meijer)

Back to school campus

DOETINCHEM - Samen Sensitief Jong helpt ook dit jaar weer met de terugkeer van hoogsensitieve jongeren naar de schoolbanken. Dat gebeurt op 26, 27 en 278 augustus met de back-to-school campus in Gaanderen. Drie dagen weer wennen aan het leven op school.

Voor de meeste kinderen is vakantie lekker plezier maken, voor de groep hoogsensitieve jongeren is vakantie een noodzakelijk bijtankmoment. Om vol zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar te kunnen starten is het fijn om meer inzicht en begrip te hebben in je eigen sensitiviteit: Wat betekent dat voor mij en waarom ben ik anders dan de rest? Bij Samen Sensitief Jong zijn de deelnemers vooral zichzelf, anders is voor deze organisatie heel gewoon. In drie dagen leren de jongeren zichzelf weer kennen en gaan zij samen met andere sensitieve jongeren in een veilige omgeving creatief bezig.
Samen Sensitief Jong, een initiatief van Beeldig Brein en Miranda Meijer, kind in kracht, komt eens in de drie weken bij elkaar op de vrijdagavond. Mocht de campus goed bevallen ben je van harte welkom om eens langs te komen. Samen Sensitief Jong is een initiatief van Beeldig Brein en Miranda Meijer, kind in kracht.
De back-to-school campus wordt gehouden in het KIK-Atelier: Steverinkstraat 56 in Gaanderen. Meer informatie op onderstaande website of via tel. 06-15112021

www.samensensitiefsterk.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten