Loenermark-Blote voeten. Foto:Robin Captijn
Loenermark-Blote voeten. Foto:Robin Captijn

Blotevoetenwandeling op de Loenermark

LOENEN - Op zondag 28 juli vindt er een blotevoetenwandeling plaats op de Loenermark. Deze wandeling is georganiseerd door de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen. De wandeling is onder leiding van de deskundige voetspecialist Robin Captijn. De wandeling gaat niet over een speciaal blotevoetenpad, maar gewoon over enkele paden op de Loenermark. Robin gaat de deelnemers ook een aantal oefeningen laten doen. Het is aan te raden om wel sokken en schoenen mee te nemen.

De start is om 14.00 uur op de parkeerplaats bij de schaapskooi, gelegen aan het einde van de Droefakkers te Loenen (Gelderland). De tocht duurt ongeveer twee uur. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn de kosten 2,50 per kind. Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen kunnen gratis mee op vertoon van de donateurpas. Reserveren is verplicht: www.glk.nl/activiteiten.

Voor meer informatie: Chris Holtslag, telefoonnummer: 06-47368561 of Herman Heskamp, telefoonnummer: 06-16862394.
Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na Hotel-Restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg circa 3 kilometer afrijden.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten