Waylon naar DjazzVibes

DOETINCHEM - Waylon geeft tijdens DjazzVibes een concert op het Simonsplein in Doetinchem van 23.00 uur tot 00.00 uur. De toegang is gratis. De zanger is de kers op de taart tijdens het driedaagse crossover festival. Andere artiesten die tijdens DjazzVibes spelen zijn Nicky Manuputty, Jan Terlouw Junior en veel jong én wat ouder talent.

Naast zijn optreden op het Simonsplein in de avond, geeft Waylon ook een masterclass aan de jongeren van DjazzVibes Academy. Deze jongeren hebben de afgelopen negen weken gewerkt aan twee nummers die zij ook tijdens DjazzVibes zingen. Waylon geeft ze gedurende de masterclass tips over hun performance en uitstraling. De masterclass voor de jongeren is bij te wonen van 15.00 tot 16.00 uur in De Gruitpoort. De kosten hiervoor zijn 10 euro.
Na goed overleg met de gemeente en de horeca is besloten om op zaterdag 25 mei vanaf 19.00 uur geen fietsen meer toe te laten in het centrum van Doetinchem. Fietsen kunnen geparkeerd worden in de daarvoor bestemde fietsenstallingen bij de vaste stalling Nieuwstad, bij de kerk aan de Gasthuisstraat, aan het begin van de Grutstraat en bij de Walstraat.
masterclass van Waylon, zijn er ook nog kaarten te koop voor Jan Terlouw Junior op vrijdagavond 24 mei in Gringo's (15 euro). Ook voor de DjazzVibes Brunch (24,50 euro) en de workshop met BlackGospel Experience (7,50 euro), beiden op zondagmiddag 26 mei zijn nog kaarten te koop via www.djazzvibes.nl, bij De Gruitpoort of bij Gringo's.
Het volledige programma van DjazzVibes is te vinden op www.djazzvibes.nl.

Meer berichten