Achterhoekrunners maakten kennis met  inloophuis Oude IJssel. Foto: PR
Achterhoekrunners maakten kennis met inloophuis Oude IJssel. Foto: PR (Foto: )

Achterhoekrunners bezoeken inloophuis Oude IJssel

DOETINCHEM - Roparunteam de Achterhoekrunners hebben kennisgemaakt met één van de goede doelen van de Roparun. Door het combineren van een vergadering en een bezoek aan het inloophuis is er kennisgenomen van het geweldige werk wat er gedaan wordt voor mensen die te maken hebben met de ziekte kanker.

Na het bekijken van de introductiefilm kregen de Achterhoekrunners een rondleiding door enkele van de vele vrijwilligers van het inloophuis. Er was ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en zo werd er een goed beeld gekregen van hetgeen er zoal gedaan wordt voor wie er maar behoefte aan heeft.
De Stichting Roparun steunt vele goede doelen met betrekking tot de palliatieve zorg voor kankerpatiënten, het inloophuis Doetinchem is één van de doelen die geld ontvangen heeft voor het inloophuis.

Het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2 in Doetinchem is een huis voor mensen die leven met kanker. Het Inloophuis biedt geen medische hulp maar psychosociale ondersteuning.
Inloophuis Oude IJssel is een vrijwilligersorganisatie die geen subsidie ontvangt. Dankzij betrokken sponsors en donateurs kan het Inloophuis zijn belangrijke werk doen.

Meer berichten