Het Nieuwe Dijkhuis. Foto: Corine hoge Bavel
Het Nieuwe Dijkhuis. Foto: Corine hoge Bavel (Foto: Corine hoge Bavel)

Diensten Housefires in Nieuwe Dijkhuis

DOETINCHEM - De nieuwe, christelijke community van Housefires0314 gaat op zondagochtenden diensten houden in het Nieuwe Dijkhuis. De eerste is op zondag 14 april. Housefires is een jaar geleden ontstaan toen enkele getalenteerde muzikanten uit de Achterhoek samen God wilden ontmoeten met muziek.

De diensten worden gehouden in de sfeervolle zaal van het rijksmonumentale pand van het Nieuwe Dijkhuis aan de Burg. van Nispenstraat. De Housefires Community heeft veel met Jezus, de bron van liefde. De initiatiefnemers willen een veelkleurige gemeenschap vormen in Doetinchem waarbij God, ontmoeting en respect centraal staan en waarbij genoten mag worden van elkaars verschillende meningen en inzichten. Muziek speelt tijdens de diensten een belangrijke rol. Petra van Eldik uit Varsseveld houdt tijdens de eerste samenkomst een korte overdenking.
De deuren openen zondag om 10.30 uur. Er wordt begonnen met koffie. De dienst zelf begint om 11 uur. Na afloop kunnen belangstellenden gezamenlijk lunchen om nader kennis te maken. Het koffiemoment en de lunch gaan een wezenlijk onderdeel uitmaken van Housefires. In eerste instantie worden maandelijks diensten gehouden, op 19 mei, 16 juni en 14 juli. De verwachting is dat de frequentie na de zomervakantie omhoog gaat. Meer informatie op de website.

www.housefires0314.nl

Meer berichten