Clinic over (e-)bike in Doetinchem

DOETINCHEM - Sportservice Doetinchem houdt in samenwerking met De Fietsersbond, Veilig Verkeer Nederland, Verkeersschool Tempo en gemeente Doetinchem een (e-)bike clinic. Deze clinic, op woensdagochtend 10 april, is specifiek bedoeld voor volwassenen en ouderen die angst hebben om te vallen met de fiets of e-bike en graag wat zekerder op de fiets willen zitten.

De ochtend bestaat uit verschillende programmaonderdelen, waaronder verkeersvoorlichting, een fietsparcours op het stadhuisplein, een gehoortest door een audicien en een fietscheck. Daarnaast is bij verschillende kramen in en rondom het stadhuis informatie verkrijgbaar over fietscursussen, fietsgroepen in de regio en winkels met een aanbod aan fietsen en e-bikes.
De clinic is van 10 tot 12.15 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en wordt gegeven op het Doetinchemse stadhuis en –plein, Raadhuisstraat 2. Deelnemers moeten hun eigen fiets of e-bike meebrengen. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 april bij buurtsportcoach Martine Steijvers via e-mail m.steijvers@sportservicedoetinchem.nl of tel. 06-24899152. Bij voldoende animo wordt er een tweede clinic georganiseerd.

Meer berichten