Foto:

Vierde 'Muziek bi'j de naobers'

DOETINCHEM - Liefhebbers van kleinschalige huiskamerconcerten kunnen op zondagmiddag 7 april hun hart ophalen, want voor de vierde keer wordt dan het jaarlijkse 'Muziek bi'j de naobers' gehouden. Dit keer wordt in zes huiskamers op Dichteren, in negen huiskamers op de Huet en in de buitenlucht bij La Plaza op de Bongerd een uitgekiend programma geboden met klassieke en lichte muziek, pop & rock en wereldmuziek.

Nieuw dit jaar zijn de multi-instrumentalisten Hans Westerveld en Bert Kock als wervelend duo, de Managerz en het Balkantrio Arnhem. Overige debutanten zijn het pianoduo Klavierhandig, met muziek van Schubert tot en met Scott Joplin, Sandra en Marita, die popnummers brengen, blokfluitensemble Vivente en Nicolien en Irmgard die als duo gevarieerde musicalliederen brengen.
Voor de tweede of zelfs derde keer treden bij Muziek b'j de Naobers op: Heidi Kraan, Lilian de Jong & Friends, Let Us Wander, Blue Intrigue, Rose-île, Steph Geurtzen, KERN B, Mey Lingga, Keira Steentjes en Vocal Ensemble Trinitus.
De concerten duren een half uur en beginnen om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. De toegang is gratis, een vrije gift na afloop wordt op prijs gesteld. Meer informatie via Facebook of de website.

www.muziekbi-jdenaobers.nl

Meer berichten