De Trefkuul blijft filmen

GAANDEREN - Videogroep 'De Trefkuul' uit Gaanderen is weer gestart met de tweewekelijkse clubavonden in het sportgebouw De Pol.

De groep is ontstaan vanuit een groep actieve videofanaten uit de vorige eeuw, die indertijd de uitdaging aandurfden om met een videobewerkingsprogramma op de pc een film te maken om thuis op de tv aan familie en vrienden te laten zien. Compleet met commentaar en muziek, net zoals op een echte DVD. De Trefkuul heeft nog steeds dezelfde intentie, maar inmiddels is de apparatuur beter en de ervaring groter. Dat stelt de groep in staat mensen te helpen die zelf een filmpje willen maken. Met praktische hulp binnen de groep, informatie over de benodigde programma's en mogelijkheden om op te letten.
Ook is De Trefkuul beschikbaar om onvergetelijke filmpjes te maken van feesten of andere gelegenheden. De groep komt filmen met maximaal vier camera's en vraagt daarvoor 50 euro aan voorrijkosten. Naar keuze worden de opnamen dan geleverd op dvd (à 9 euro) of in betere kwaliteit op een usb-stick (à 15 euro).
Voor verdere informatie e-mailen naar bronkhorstgerard3@gmail.com of wessels09@hetnet.nl.

Meer berichten