Foto:

Liedjescabaret TimZingt in Nieuwe Dijkhuis

DOETINCHEM - Ontroerend goed liedjescabaret, dat is TimZingt. Met rake poëzie en scherpzinnige observaties verrast Tim van Wijngaarden op zaterdag 16 februari het publiek in het Nieuwe Dijkhuis aan de Burg. van Nispenstraat in Doetinchem.

TimZingt dompelt zijn publiek onder in een mix van hilarische en mooie liedjes, raak en scherp cabaret. Gewapend met ukelele, piano en gitaar staat hij garant voor een scherp en zinnig cabaret. In Het Nieuwe Dijkhuis haalt TimZingt hoogtepunten uit zijn theaterprogramma's van de afgelopen jaren en tovert hij mogelijk zelfs nieuwe inzichten en liedjes tevoorschijn. Over het lichtste licht, drijvende angst en zinkende liefde. Over groter groeien, de kerk en dat ongelooflijke geloof dat hem maar blijft boeien.
Hij maakte vorig jaar jaar een uitgebreide tournee langs de Nederlandse schouwburgen met zijn laatste show 'Goed Verhaal', waar hij uitstekende kritieken op kreeg. TimZingt wordt wel eens gezien als de nar van christelijk Nederland, maar de praktijk wijst uit dat de cabaretier veel meer is dan dat. ,,Ik vloek niet en maak geen grappen over seks, dat vind ik veel te gemakkelijk. Er is zoveel meer om te lachen", liet hij weten aan de pers.
De voorstelling van TimZingt begint om 20 uur. De deuren zijn open vanaf 19.15 uur. Tickets kosten in de voorverkoop via onderstaande website 15 euro, excl. 1,20 euro servicekosten, of op de avond zelf 17,50 euro aan de zaal.

www.hetnieuwedijkhuis.nl

Meer berichten