Pubquiz RAS-Café over 2018

DOETINCHEM - Het RAS-Café begint op donderdag 10 januari het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsborrel met Nieuwsquiz. Deze ontmoetingsplek voor mensen met autisme is zoals elke tweede donderdag van de maand in het sfeervolle kunstcafé van de Gruitpoort in Doetinchem (Hofstraat 2).

Het RondomAutismeSpectrum-Café is bedoeld voor mensen met autisme, normaal tot hoogbegaafd, vanaf 16 jaar. Het gezellig samenzijn heeft als doel nieuwe mensen ontmoeten door middel van gesprekken en activiteiten, informatie uitwisselen, problemen bespreken, gezellig een praatje maken of een spelletje doen. De avond begint met de ontvangst vanaf 19.30 uur door de vrijwilligers van het RAS-Café. Rond 20 uur volgt er zoals gewoonlijk een pubquiz. die deze keer vol zit met vragen over het jaar 2018. Daarna wordt een drankje aangereikt om te toosten op een fijn en plezierig RAS-Café-jaar. Dit drankje (met of zonder alcohol) wordt aangeboden door RondomAutisme, aan begeleiders wordt een bijdrage van 2,50 euro gevraagd. Vervolgens is er nog gelegenheid om te praten, te relaxen of een spelletje te spelen. Tegen 23 uur wordt de avond afgesloten.
Het RAS-Café is een initiatief van RondomAutisme. De entree is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Begeleiders zijn welkom.

www.rondomautisme.nl

Meer berichten