Marco Kroon presenteert zijn boek


DOETINCHEM - Majoor Marco Kroon presenteert op 22 december in Veteranenontmoetingscentrum Spoorzicht in Doetinchem zijn nieuwe boek 'Kroongetuige'. In dit boek beschrijft Kroon zijn verhaal van een van zijn missies in Afghanistan.

Ongetwijfeld is drager van de Militaire Willemsorde Kroon de meest besproken militair van de afgelopen jaren. Over zijn missies bracht hij eerder al de boeken 'Leiderschap onder vuur' (2012) en 'Danger Close' (2013) uit. Zijn laatste boek 'Kroongetuige' is een verhaal dat bij voorbaat al veel stof deed opwaaien: mocht er verteld worden over deze geheime missie in 2007? Is het echt gebeurd? En heeft Kroon zijn ontvoerder doodgeschoten? Tijdens een onderzoek door het Openbaar Ministerie werd daar onvoldoende bewijs voor gevonden en dus werd Kroon niet vervolgd. In dit boek vertelt de majoor zijn kant van het verhaal.
Veteranenontmoetingscentrum Spoorzicht is te vinden aan de Terborgseweg 79. De inloop is vanaf 13.30 uur en om 14.00 uur start de presentatie. Na afloop is er gelegenheid om dit boek en de andere aan te schaffen en te laten signeren. Wie op voorhand een exemplaar wil bestellen kan mailen naar peter@svon.nl.

Meer berichten