De overhandiging van de cheque van de Coop aan de organisatie van de SamenLoop voor Hoop. Foto: PR
De overhandiging van de cheque van de Coop aan de organisatie van de SamenLoop voor Hoop. Foto: PR (Foto: )

Opbrengst COOP statiegeldactie Samenloop voor Hoop bekend

REGIO - In een bijzondere samenwerking is de afgelopen drie maanden door de COOP-vestigingen in Gaanderen, Varsseveld, Gendringen en Terborg meegewerkt aan de ondersteuning van de Samenloop voor Hoop Oude IJsselstreek.

Deze Samenloop is in september gehouden en heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker. In twee dagen tijd is toen ruim 64.000 euro opgehaald. Sommige sponsoracties liepen nog even door waaronder de statiegeldactie van de COOP-vestigingen. Afgelopen week is een cheque met het bedrag van 2.594,50 euro overhandigd aan voorzitter Harrie Peters en sponsor-coördinator Jan van Laar.
"Dit bedrag is van COOP, sámen met haar klanten", vertelt supermarkt manager Stanley Kramers van de vestiging Varsseveld. "Het bedrag dat met het statiegeld is opgehaald is door de COOP-organisatie verdubbeld. Normaal gesproken heeft elke vestiging van de supermarktketen haar eigen lokale statiegeldactie, maar deze SamenLoop voor Hoop heeft ook de verschillende winkels samengebracht omdat we het een erg mooie actie vinden."
Begin januari maakt de organisatie van de Samenloop voor Hoop Oude IJsselstreek het definitieve eindbedrag bekend.

Meer berichten