Veilig op pad met caravan en vouwwagen

DOETINCHEM - Veilig Verkeer afdeling Doetinchem verzorgt ook dit jaar weer een veiligheidscontrole van caravans en vouwwagens. Tijdens deze controle wordt met name gelet op de belangrijke veiligheidsaspecten en op wettelijke aspecten rondom de caravan en vouwwagen.

Tijdens de controle wordt er door de experts gekeken na o.a. het onderstel, banden, gasinstallatie en elektrische installatie. Het is dus van belang om jaarlijks uw caravan of vouwwagen te laten controleren. Dit jaar kan dat op zaterdag 21 april 2018 van 09.00 tot 16.00 uur. Hendriksen Doetinchem inspecteert onder andere banden, apparatuur, installaties, chassis en carrosserie. Ook wordt gekeken of uw papieren in orde zijn. De kosten zijn 5 euro voor leden en 10 euro voor niet leden. U dient gepast te betalen.

Informatie en/of aanmelden
Om teleurstellingen te voorkomen wordt geïnteresseerden geadviseerd zich tijdig op te geven als zij een caravan of vouwwagen ter controle willen aanbieden. U kunt zich schriftelijk, telefonisch of per mail opgeven onder vermelding van naam, adres, geboortedatum en kenteken van uw auto en caravan. Voor meer informatie en aanmelden: Omnia Hendriksen Doetinchem, Houtmolenstraat 25, 7008 AP te Doetinchem (telefoon 0314-326991) of info@hendriksendoetinchem.nl.

Meer berichten