De vierdaagse in Doetinchem is een feestelijke aangelegenheid. Foto: PR
De vierdaagse in Doetinchem is een feestelijke aangelegenheid. Foto: PR

Rolstoelers weer welkom bij Avondvierdaagse

DOETINCHEM - Ook dit jaar hebben de organisatoren van de Doetinchemse Avondvierdaagse zich weer ingezet om mooie routes uit te zetten. En ook op deze 61ste editie, van 14 tot en met 18 mei, zijn rolstoelers weer van harte welkom. De routes zijn zelfs, waar dat nodig was, speciaal voor hen aangepast. Kenmerkend voor deze avondvierdaagse is ook dat de deelnemers hun Vierdaagse kunnen uitsmeren over vijf avonden.

Om de wandelaars en rolstoelers te laten genieten van de prachtige omgeving van Doetinchem wordt er op alle avonden gestart vanaf een andere locatie. Men kan kiezen uit een tocht van 5 km of 10 km. Aan de intocht zullen negen muziekkorpsen en dweilorkesten hun medewerking verlenen.
Op dinsdag 24 april is de voorinschrijving van deze 61e Doetinchemse Avondvierdaagse in de kantine van de postduivenvereniging Vriendenkring Eureka op sportpark Bezelhorst. Op donderdag 26 april kan men inschrijven in basisschool 't Prisma aan het Willy Brandtplein 4. Op beide avonden kan dat van 19.00 tot 20.00 uur

Meer berichten