Huis met zwembad en zeezicht. Foto: PR
Huis met zwembad en zeezicht. Foto: PR

Zorgreis voor ouderen naar vakantievilla in Spanje

DOETINCHEM - Een zorgreis voor ouderen uit Doetinchem en omgeving naar een luxe vakantievilla in Spanje.
Dat klinkt goed, wie gaat er mee?

Ook dit jaar organiseert Stichting Klavervier samen met het Graafschap College een heerlijke vakantie in een prachtige ruime vakantievilla in Spanje met zwembad en uitzicht op zee. Deze reis (van 18 tot en met 25 april) wordt speciaal georganiseerd voor ouderen uit Doetinchem en omgeving. Zorg en ondersteuning wordt verzorgd door studenten verpleegkunde van het Graafschap College die al in het bezit zijn van een verzorgende diploma.

Het totaalpakket bevat verder ook de vliegreis, het vervoer, de mogelijkheid tot uitstapjes en, indien gewenst, ontbijt, lunch en diner. De gediplomeerde verzorgenden kunnen helpen met zorgtaken maar kunnen in overleg ook ondersteunen tijdens de vliegreis, met boodschappen doen, koken, of vergezellen tijdens een uitstapje in de omgeving.
Initiatiefneemster van deze reis is Cindy Nas, oprichtster van Stichting Klavervier. Cindy is docent op het Graafschap College en in die hoedanigheid begeleidt zij leerlingen Verpleegkunde binnen zorginstelling Markenheem. Binnen haar vakgebied heeft Cindy ervaren dat investeren in preventie, lifestyle en welzijn gezondheidswinst creëert: "Leuke dingen doen dus, desnoods aangepast, ook als het allemaal wat moeilijker te realiseren is. Vakantie is een goede manier om te ontspannen en andere mensen te leren kennen. Wie weet houden sommige mensen een leuk contact over aan de vakantie. Iemand uit dezelfde omgeving, met dezelfde interesses. Daar doe ik het voor!"

Stichting Klavervier heeft als doel het realiseren van memorabele activiteiten voor ouderen. De stichting heeft geen winstoogmerk. Cindy Nas is deskundige op het gebied van gezondheidszorg en welzijn en gespecialiseerd in psychologie. Zij werkt als docent bij de opleiding Verpleegkundige op het Graafschap College in Doetinchem.
Voor meer informatie: Cindy Nas, tel. 06 36 33 43 61 of www.stichtingklavervier.nl.

Meer berichten