Criminaliteitscontrole in Zevenaar. Foto: Politie Zevenaar
Criminaliteitscontrole in Zevenaar. Foto: Politie Zevenaar

21-jarige Doetinchemmer aangehouden met harddrugs

ZEVENAAR/DOETINCHEM - Een 21-jarige inwoner van Doetinchem is donderdagavond aangehouden in Zevenaar met een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs op zak. Ook een 21-jarige man uit Vlaardingen, waarmee hij in de auto zat, is opgepakt tijdens de controle. Dat meldt de politie op Facebook.

De politie controleerde het voertuig, waarin twee personen zaten die meerdere registraties op hun naam hadden voor het bezit van drugs. Tijdens een fouillering werd bij beide personen een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De verdachten, een 21-jarige inwoner van Vlaardingen en een 21-jarige inwoner van Doetinchem werden hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Arnhem.
In Arnhem vond een verdachte het nodig om een van de agenten te beledigen. Hiervoor wordt hij nader verhoord.
De politie hield in Zevenaar een grote criminaliteitscontrole, mede door de hoeveelheid recente inbraken in de omgeving. Agenten overhandigde bestuurders formulieren met tips en controleerden zo'n tweehonderd voertuigen. Naast de twee aanhoudingen wegens drugsbezit zijn ook openstaande boetes geïnd, werd een auto buitengebruik gesteld vanwege openstaande boetes en er werden enkele bekeuringen uitgeschreven. In totaal zijn er een ruime tweehonderd voertuigen gecontroleerd.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten