Anthony van de Hurk glipt tussen twee MVV'ers door. Foto: Henk den Brok
Anthony van de Hurk glipt tussen twee MVV'ers door. Foto: Henk den Brok

De Graafschap legt Anthony van den Hurk langer vast

DOETINCHEM - De Graafschap heeft het contract met Anthony van den Hurk opengebroken en met een seizoen verlengd. De 24-jarige aanvaller staat nu tot juli 2019 onder contract. Van den Hurk kwam vorig seizoen over van FC Eindhoven en speelde 29 competitiewedstrijden voor De Graafschap, waarin hij 12 keer scoorde.

"Anthony heeft een prima tweede seizoenshelft laten zien. Ook nu in de voorbereiding heeft hij de stijgende lijn te pakken. Wij denken dat we met Anthony een zeer talentvolle aanvaller in huis hebben, die prima past bij onze manier van spelen", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

"Het openbreken van mijn contract zie ik als een stuk waardering. Ik heb het hier prima naar mijn zin en ben blij dat ik de komende seizoenen voor De Graafschap speel", legt Anthony van den Hurk uit.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>