Young Summer Events in de bieb

DOETINCHEM - Voor jongeren tussen de tien en zestien jaar worden de workshops Young Artists 'Hundertwasser', 'Young Writers@' en 'Young Dancers-HipHop georganiseerd.

De bibliotheek is er in de zomer voor iedereen maar speciaal voor kids en jongeren. Jeugd van tien tot zestien jaar kunnen nog meedoen aan de Workshop Young Artists: Hundertwasser, Workshop Young Writers@,en de Workshop Young Dancers-Hiphop. Kei-Kevin laat deelnemers kennismaken met de stoere moves van HIPHOP.

En de Wowi-bus mogen jongeren zeker niet missen, in de WoWi bus kan de jeugd zelf aan de slag met de nieuwste innovatieve apparaten en gadgets. Zo wordt een duidelijk beeld gegeven van wat technologische ontwikkelingen en de toepassingen ervan in de toekomst kunnen brengen.


www.biebnieuws.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>