Glasobject, te zien tijdens de expositie van Freeke en Wim Nijman. Foto: PR
Glasobject, te zien tijdens de expositie van Freeke en Wim Nijman. Foto: PR

Expositie Freeke en Wim Nijman in de Driekoningenkapel

DOETINCHEM - In de Driekoningenkapel in het centrum van Doetinchem wordt een expositie ingericht met glas-in-lood werk van Freeke en Wim Nijman. De tentoonstelling loopt van maandag 14 tot en met zondag 20 augustus.

Freeke en Wim Nijman maken beide glas-in-lood, maar geven daar ieder een eigen invulling aan. Wim maakt glas-in-lood voor toepassing in woningen en verzorgt reparaties. Ook maakt hij objecten van blank glas en glasmozaïek.

Freeke maakt raamdecoraties waarin ook andere materialen verwerkt worden, waaronder bergkristal en agaatsteen. Vazen, schalen en wand- en tuinobjecten maakt ze volgens de techniek van het fusen. Het spel van licht met glas is een voortdurende verrassing.

Een aantal van hun werken is te zien van maandag 14 tot en met zondag 20 augustus in de Driekoningenkapel. De openingstijden zijn dinsdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast is deze expositie ook te bezichtigen voor en na het vrijdagavondconcert in de kapel. De Driekoningenkapel is te vinden aan de Gasthuissteeg in het centrum van Doetinchem, achter hotel De Graafschap.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>