Volop motorsportspektakel bij het Wehls Cross Event. Foto:  PR
Volop motorsportspektakel bij het Wehls Cross Event. Foto: PR

Q-Music the Party op het Wehls Cross Event

WEHL - In het weekend van 18, 19 en 20 augustus vindt de vierde editie van het Wehls Cross Event plaats. Naast spannende motorcrosswedstrijden pakt de organisatie op zaterdag uit met Q-Music The party met als hoogtepunt het foute uur.

Het weekend start op vrijdag met de derde editie van de Boer'N Drek Run. Organisator sportcentrum Body Action uit Wehl heeft een nieuw parcours ontworpen met wederom veel modder en water. Nieuw dit jaar is dat er direct na afloop warm gedoucht kan worden zodat men schoon aan de start kan staan van de gratis Boer'N Drek Run Afterparty met DJ Henri. Voor meer informatie kan men tercht op de website www.boerendrekrun.nl.

Zaterdag begint het programma vanaf 10.00 uur met de (tijd)trainingen en kwalificatiewedstrijden. Op zondag worden er in totaal veertien wedstrijden verreden. Deze dag staat in het teken van motorcross, kindervermaak en vooral gezelligheid. Naast een fietscrossbaan, zandbank en schminkteam is er ook een klimtoren voor de jeugd. Het programma start zondag om 9.00 uur en de muziek wordt deze middag verzorgd door Feest-DJ Danny. Voor meer informatie over het wedstrijdschema en programma kan men de website bezoeken. Kaarten zijn online verkrijgbaar via de website.


www.wehlscrossevent.nl

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>