Young Summer Events in de bieb

DOETINCHEM - De bibliotheek is er in de zomer voor iedereen maar speciaal voor kids en jongeren. Degene die altijd al een boek wilde schrijven of een prop uit een game in reallife tot leven wilde wekken of de kunstenaar in zichzelf ontdekken? Wie het nieuwe schooljaar wil starten met de tofste en uniekste schoolspullen en een books@fe? Het kan allemaal in de bibliotheek in Doetinchem.

Jongeren tussen de tien en zestien jaar kunnen meedoen aan de workshops Young Designers, Young Writers en Young Artists. De workshops worden gegeven in de zomervakantie en zijn gratis. Er is wel een maximum aantal deelnemers, snel opgeven is daarom gewenst.

De WoWi bus biedt Special effects, 3D Ontwerpen, Virtual Reality en Programmeren.
In de WoWi bus (Workshop on Wheels) kunnen jongeren zelf aan de slag met de nieuwste innovatieve apparaten en gadgets. Zo krijgen deelnemers een duidelijk beeld van wat technologische ontwikkelingen en de toepassingen ervan in de toekomst kunnen brengen. Op dinsdag 25 juli staat de WoWi bus de hele dag in Doesburg bij de bieb en op dinsdag 8 augustus de hele dag in Doetinchem. Het programma is als volgt: van 10.00 tot 11.30 uur workshop Special effects, 3D Ontwerpen, Virtual Reality en Programmeren. Van 13.00 tot 14.30 uur worden deze workshops nog een keer gegeven. Vanaf 14.30 uur is er vrije inloop en kunnen bezoekers zelf op ontdekkingsreis. De WoWibus is voor iedereen; peuters, basisscholieren, middelbare scholieren, ouders, ouderen. Voor informatie of aanmelden kan men terecht op de website.


www.biebnieuws.nl

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>