Walk@Talk in de bibliotheek

Walk@Talk in de bibliotheek. Foto: PR
Walk@Talk in de bibliotheek. Foto: PR

DOETINCHEM - Wie meer wil weten over hoe men werkfit kan worden in de zoektocht naar (ander) werk of hoe men kan zorgen om klaar te zijn voor de arbeidsmarkt kunnen op 26 juli terecht bij Walk@Talk in de bibliotheek van Doetinchem.

Paul Bloem van Radmer Arbeidsadvies zal de gasten informeren over deze onderwerpen. Radmer Arbeidsadvies is een adviesbureau dat zowel werkt voor werkgevers en UWV als werknemers en werkzoekenden.

Bij deze Walk@Talk koffiepauze voor werkzoekenden is men altijd welkom. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort men op zoek is naar werk, welk werk men zoekt of hoe jong of oud men is. Bij de Walk@Talk krijgen bezoekers de ene keer inspiratie van een gastspreker en de andere keer een handige tip van een andere deelnemer.

Tijdens de koffiepauze als werkzoekende kan men ook kennis brengen en juist andere deelnemers helpen. Na deze koffiepauze kan nieuwe energie worden opgedaan voor een zoektocht naar werk, over zelfkennis en reflectie. De bijeenkomst vindt plaats op 26 juli van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek van Doetinchem. Inloop vanaf 09.30 uur. De toegang is gratis. De koffie staat klaar. Via de agenda op de website kan men zich gratis aanmelden.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>