Professor D in een magische voorstelling met goocheltrucs. Foto: PR
Professor D in een magische voorstelling met goocheltrucs. Foto: PR (Foto: )

Professor D. goochelt in de bieb

DOETINCHEM - Verhalenverteller en goochelaar Hilbert Geerling komt met zijn voorstelling Reis mee met professor D naar Bibliotheek West-Achterhoek. Een spetterende voorstelling vol magie, humor en goocheltrucs, in het kader van de festiviteiten rond 100 jaar Bibliotheek Doetinchem. die aansluit op het thema van de Kinderboekenweek 2019. Bestemd voor kinderen vanaf circa 6 jaar. Er zijn voorstellingen in Doetinchem, Hengelo en Doesburg.

Professor D is de briljantste, geniaalste, mega-intelligentste slimkees van de 21ste eeuw. Je gelooft werkelijk je ogen niet als hij zijn uitvindingen laat zien! Neem plaats in zijn tijdmachine en reis met hem mee, op zoek naar een eeuwenoude schat. Onderweg maak je de meest spannende en gekke avonturen mee. Instappen maar! Een magische voorstelling, vol humor en goocheltrucs.
Hilbert Geerling won vijfmaal het Nederlands Kampioenschap Goochelen. Ook kreeg hij de Gouden NMU-speld, voor de vernieuwende manier waarop hij theater met goochelen combineert. Hilbert is daarnaast bekend van het kinderprogramma De magische winkel van ZAPP en AVROTROS. Hij legt daar als goochelmeester trucs uit aan kinderen, die ze daarna zelf mogen opvoeren voor publiek.
De voorstelling sluit aan op het thema 'Reis mee!' van de Kinderboekenweek 2019. Hierin staan voertuigen centraal. En speciaal omdat de Bibliotheek Doetinchem dit jaar 100 jaar bestaat, kost een kaartje maar 1 euro oftewel 100 eurocent. Die zijn te koop via de agenda op onderstaande website. De voorstelling in de Bibliotheek Doetinchem is op 23 oktober om 14 uur, en op donderdag 24 oktober om 10.30 uur in de Bibliotheek Hengelo en om 15 uur in Het Arsenaal in Doesburg. Het aantal kaartjes is beperkt.

www.bibliotheekwestachterhoek.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten