Muziek- en theaterdocente Carina Numan. Foto: Charles Keijser
Muziek- en theaterdocente Carina Numan. Foto: Charles Keijser (Foto: Charles Keijser)

Toppers van Toen en Nu in Slowdate

DOETINCHEM - Muziektheater tijdens de Slowdate van maandag 14 oktober in de Gruitpoort in Doetinchem. Een gelegenheid voor jongeren en ouderen elkaar echt te leren kennen. En ditmaal steelt Carina Numan de show.

Met haar aanstekelijk enthousiasme weet deze muziek- en theaterdocente de liefde voor en het plezier in muziek en theater over te brengen. Tijdens haar optreden tijdens de komende Slowdate staan er 'Toppers van Toen en Nu' op het programma. Carina zeept ze in, frist ze op en voegt er ongetwijfeld een vleugje Carina aan toe. Ervaring met zingen of theater is niet nodig. Het programma duurt van 15 tot 17 uur. Ook wie nog niet eerder aan een Slowdate mee heeft gedaan is van harte welkom. De bezoeker mag ook zijn/haar kleinkind (tussen pakweg 16-26 jaar) of zijn/haar opa of oma (65+) meenemen.
Al langere tijd vinden er Slowdates op de Gruitpoort plaats, iedere eerste en tweede maandagmiddag van de maand. De ene keer is er een gesprek over een bepaald thema. Soms is dat een kringgesprek, soms in kleine groepjes. Jan Menderink (65+) is de vaste gespreksleider. De andere keer wordt er een kunstactiviteit georganiseerd. Wat er ook op het programma staat, altijd is er een kleine proeverij van iets wat de andere generatie nog niet eerder meemaakte.
Aanmelden voor deze Slowdate kan via een e-mail aan info@gruitpoort.nl onder vermelding van Slowdate 14 oktober 'Toppers van Toen en Nu'. Er is plaats voor ongeveer tien ouderen en tien jongeren. Er zijn geen kosten aan verbonden.
De volgende Slowdates, die worden georganiseerd op het jongerencentrum van de Gruitpoort, zijn op 4 november, 11 november en 2 december.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten