Studieavond over Israël en Gods plan

DOETINCHEM - Ds. Kees van Velzen is op dinsdag 15 oktober te gast in Doetinchem bij de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De plaats van Israël in Gods heilsplan. De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de Baptistengemeente Het Lichtpunt (Dr. Hubert Noodtstraat 76).

Ds. Kees van Velzen: "Ik ben ervan overtuigd, dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. Daarom spreek ik graag over de plaats van Israël in Gods heilsplan, over profetie en vervulling, over de relatie Israël en de kerk, over wat er misging in die relatie: vervangingstheologie en anti-judaïsme, over zionisme en christenzionisme, over antisemitisme enzovoort. Ik geniet er enorm van om met medechristenen over deze en andere onderwerpen betreffende Israël van gedachten te wisselen vanuit het profetisch Woord van God."
Ds. Van Velzen werkte jarenlang bij de Evangelische Omroep als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.
De aanvang van de avond is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten