Darten via RAS-café

DOETINCHEM - Net zoals elke tweede donderdag van de maand is er op 10 oktober weer een RAS-Café, de ontmoetingsplek voor mensen met autisme. Er is de gebruikelijke pubquiz maar de deelnemers kunnen ditmaal ook met medewerkers naar Café Kafé in de Korte Kapoeniestraat lopen, waar zij van 21 tot 22 uur gaan darten.

Het RAS-Café zelf begint zoals gebruikelijk in het café van de Gruitpoort in Doetinchem (Hofstraat 2). De inloop is vanaf 19.30 uur en de pubquiz begint om 20 uur. De bezoekers die niet gaan darten kunnen in het RAS-Café gebruik maken van de spellen of een praatje maken met de andere bezoekers en/of vrijwilligers.
Het RAS-Café (RondomAutismeSpectrum-Café) is bestemde voor mensen met een vorm -, of vermoeden van autisme, normaal tot hoogbegaafd, vanaf 16 jaar. Deelnemers mogen gerust iemand meebrengen. Het is een gezellig samenzijn met als doel nieuwe mensen ontmoeten oor middel van gesprekken en activiteiten, informatie uitwisselen, problemen bespreken, gezellig een praatje maken of een spelletje doen.
De deelnemers aan het darten krijgen uitleg van een medewerker van Café Kafé. De kosten bedragen 2 euro per persoon, en de drankjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden via het formulier op de website of mailen naar aanmelden@rondomautisme.nl o.v.v. Darten.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten