Kidspret Springkussen Festival IJsboerderij 't Kempke

Foto: organisatie Kidspret
Foto: organisatie Kidspret (Foto: )

ETTEN/TERBORG - Na het succes van vorig jaar kunnen kinderen deze zomer ook weer komen springen, spelen en spetteren tijdens Kidspret Springkussen Festival. Het festival waarbij de kids centraal staan heeft naast springkussens ook een waterbaan om lekker af te koelen. Tot en met woensdag 28 augustus staat Kidspret Springkussen Festival in de wei bij IJsboerderij 't Kempke in Etten/Terborg.

De wei staat vol met allerlei springkussens voor groot en klein. Kussens met beweging, een kasteel, een octopus, een klimkussen, stormbanen maar ook is er aan de kleintjes gedacht met een ballenbak en peuterkussens. Een interactief spellenkussen zorgt voor een combinatie tussen gamen en bewegen. Er is ook een natte hoek met een waterbaan met daarbij een terras met zicht op het terrein. Net als op een 'echt' festival kun je met muntjes betalen. Iedereen krijgt een polsbandje waarmee je het terrein op- en af kunt. We zijn dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur en de kinderen kunnen de hele dag blijven spelen.

IJsboerderij t Kempke zit aan de Oude IJsselweg 3 in Terborg/Etten. Meer info en voordelig tickets verkrijgbaar online: www.kidspret.nl.

Meer informatie: Jeroen Giezenaar, tel. 06-42103366 of info@kidspret.nl.

Meer berichten