Foto: PR
Foto: PR (Foto: )

Zomerfestival in Doetinchems centrum

DOETINCHEM - Tijdens het Zomerfestival op woensdag 21 augustus van 12.00 tot 18.00 uur zijn er in het centrum van Doetinchem tal van activiteiten. Er is voor elk wat wils.

Op het Simonsplein en de Hamburgerstraat staat een braderie van circa 30 kramen met een uitgebreid aanbod. Gedurende de braderie loopt er een muzikaal duo in het centrum van Doetinchem, op het Simonsplein staat de draaimolen er voor de kleine kindjes.

Tot en met zondag 25 augustus staat de indrukwekkende Playfountain nog op het Simonsplein. De Playfountain is een mobiele attractie die bestaat uit een podiumvloer van 10 bij 10 meter van ongeveer 25 centimeter hoogte met waterstralen. Elk 'vak' is voorzien van zestien individueel regelbare waterstralen, waarmee tal van voorgeprogrammeerde spelletjes kunnen worden gespeeld. Dit maakt de Playfountain tot een zeer spannende, interactieve en veelzijdige attractie. De uitdaging is om met water te spelen zonder nat te worden.
De Playfountain staat dagelijks tussen 10.00 en 22.00 uur aan en zorgt tot en met 25 augustus voor veel waterpret op het Simonsplein.

Kortom gezellig winkelen, vele koopjes scoren in het centrum, muziek, entertainment en een terrasje 'pikken'.

Meer berichten