Surfen voor Coalitie Erbij

DOETINCHEM - Coalitie Erbij Doetinchem kan wel een vrijwillig helpend handje gebruiken. De vereniging zoekt iemand die in lokale en sociale media én binnen het eigen netwerk kan speuren naar leuke (niet commerciële) activiteiten voor jong en oud. Deze activiteiten komen op de website van de vereniging. Wie kan helpen, actief is en vertrouwd in het werken met de computer wordt ingewerkt door webmaster die altijd bereikbaar is voor overleg. Tijdsinschatting 2 uren per week.

Bij de Vrijwilligerscentrale Doetinchem kan een deelnemer ook onder de pannen komen. Op de zolderverdieping van het Inloophuis Oude IJssel, vlak onder de pannen, is namelijk een prachtige ruimte gemaakt voor de jeugdafdeling, die logischerwijs 'Onder de Pannen' is genoemd. Daar wordt een begeleider gezocht die samen met een collega leuke activiteiten voor de doelgroep 12-18 jaar organiseert. De jeugdactiviteit vindt plaats op de eerste woensdag van de maand van 18.30-20.30 uur. De vrijwilliger kan ook rouleren of invallen bij de middaggroep 6-12-jarigen, van 15.00 tot 16.30 uur. Daarnaast is er eenmaal per maand werkoverleg.
Dan wordt er nog iemand gezocht met ervaring in het werken met hout en machines voor houtbewerking. Wie andere mensen enthousiast wil ondersteunen is welkom bij de houtgroep van Elver aan de Terborgseweg. Inzet is wekelijks op maandag en/of donderdag van 8.30 tot 15.30 uur.
De Vrijwilligerscentrale is i.v.m. vakantie gesloten van 12 t/m 30 augustus. Er is in die periode geen inloopspreekuur. Onze website is 24/7 bereikbaar, maar ook organisaties hebben mogelijk vakantie. Wie belangstelling heeft voor één van deze vacatures kan rechtstreeks contact opnemen met de organisatie of voor meer informatie op de website kijken.

www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten