Niels Koster (links) en Pepijn Hol van het Nederlands DJ-Duo Frequencerz op Tomorrowland. Foto: PR
Niels Koster (links) en Pepijn Hol van het Nederlands DJ-Duo Frequencerz op Tomorrowland. Foto: PR (Foto: )

Oud-Wehlenaar dj op Tomorrowland

VIANEN - Een oud-Achterhoeker stond op vrijdag 26 juli op het toneel bij een van 's werelds grootste elektronische dancefestivals Tomorrowland. Niels Koster, geboren in Wehl, maar nu inwoner van het Brabantse Best, hostte samen met Pepijn Hol uit Blaricum als dj-duo Frequencerz een stage in het Belgische Boom. Zij kregen daarmee de kans om het internationale publiek van Tomorrowland te overtuigen van het nieuwe concept GET WACK!

Frequencerz had dit jaar de verantwoordelijkheid om de volledige line-up te bepalen van de Q-dance stage. De evenementenorganisator heeft sinds 2005 al een permanente plek tijdens het mega-festival in Boom. Nadat Q-dance en Frequencerz hun krachten hadden gebundeld om een concept neer te zetten genaamd GET WACK! verwachtten de partijen een knallende introductie voor het internationale publiek.
Na de succesvolle edities van GET WACK! tijdens de eigen producties van Q-dance 'The Sound of Q-dance' in China en 'Defqon.1' in Nederland, was het concept klaar voor een groter podium. Pepijn legt uit: "GET WACK! staat ervoor dat het publiek zich volledig kan uitleven. Wij zorgen voor de benodigdheden om dat de realiseren. Door middel van gekke attributen, confetti en publiekactivatie zorgen wij ervoor dat het publiek in een soort beleving komt waarin ze onderdeel zijn van de show. Het kan ons soms niet gek genoeg!"
Zo was ook de editie tijdens Tomorrowland een denderend succes. Niels vertelt: "We proberen een 360 graden ervaring samen met het publiek te creëren en spelen daarbij in op de wensen en behoeftes van de bezoekers. Wij merken wel dat het betrekken van het publiek voor een bijzondere sfeer zorgt. Daarnaast is het heel leuk om even volledig uit je dak te gaan en je zo gek mogelijk te gedragen."

Meer berichten