Inlopen voor Wandel Festival

DOETINCHEM - Zonder voorbereiding deelnemen aan het Wandel Festival Doetinchem op 29 september, dat georganiseerd wordt tijdens de Nationale Sportweek, is nergens voor nodig. Onder leiding van een buurtsportcoach worden de eerste stappen gezet naar een gezonde leefstijl door middel van vijf weken oefenen.

Bewegen heeft een positieve invloed op diverse chronische aandoeningen als diabetes, COPD, hart- & vaatziekten of reuma en kan de kwaliteit van leven flink verbeteren. Wie te maken heeft met een chronische aandoening, wat kilo's kwijt wil of gewoon meer wil bewegen is welkom om mee te wandelen met het gratis trainingsprogramma.
De wandeltrainingen zijn een initiatief van Sportservice Doetinchem. Vanaf 26 augustus zal er wekelijks op de maandagmiddag en maandagavond worden gewandeld. Op de maandagmiddag wordt er om 13 uur gestart bij huisartsenpraktijk Van Rijn (Zuivelweg 136) en op maandagavond vertrekken de wandelaars om 19 uur vanaf sporthal de Bongerd, De Bongerd 81.
Op de maandagmiddag zal er specifiek getraind worden voor de 3 en 6 km. Op de maandagavond is er de mogelijkheid om zich voor te bereiden voor de 3, 6 of 12 km.
Meer informatie bij buurtsportcoach Rob Wentink, e-mail r.wentink@sportservicedoetinchem.nl of tel. 06-28246158. Aanmelden voor de wandeltraining op onderstaande website,

www.sportservicedoetinchem.nl

Meer berichten