Wehls Cross Event 2018. Foto: Hans Gerritsen
Wehls Cross Event 2018. Foto: Hans Gerritsen (Foto: Hans Gerritsen)

Wehls Cross Event weekend vol cross, muziek en plezier

WEHL - In het weekend van 23 tot 25 augustus vindt alweer de zesde editie van het Wehls Cross Event plaats. Naast spannende motorcrosswedstrijden pakt de organisatie op zaterdag uit met Q Music The Party- 4 uur fout!

Het evenement start op vrijdag met de vijfde editie van de Boer’N Drek Run. Organisator sportcentrum Body Action uit Wehl heeft ook dit jaar weer uitdagende elementen aan het parcours toegevoegd. Na afloop kan er gedoucht worden zodat deelnemers schoon aan de start staan voor de Boer’N Drek Run-After party met de Disco Kings. De entree is gratis.
Zaterdag beginnen om 10.00 uur de (tijd)trainingen en kwalificatiewedstrijden. Op deze dag rijden de allerkleinste rijders van de 50cc en de heren en dames van de quads hun volledige wedstrijdprogramma. Als afsluiter van de dag zal rond 17.00 uur de eerste manche van de Wehlse Klasse verreden worden. Vanaf 20.00 uur start Q Music the Party met 4 uur Fout. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via onze website.
Op zondag worden er in totaal zestien wedstrijden verreden, het programma start daarom al om 09.00 uur. Deze dag staat in het teken van motorcross, kindervermaak en vooral gezelligheid. Naast een fietscrossbaan, quadbaan, zandbank, knutselhoek en schminkteam is er ook een klimtoren voor de jeugd. De muziek wordt deze dag verzorgd door dj Henri van Vossen. De entree voor deze dag is vijf euro en kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.

www.wehlscrossevent.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten