Vacatures Vrijwilligerscentrale Doetinchem

DOETINCHEM - Regelmatig publiceert Stad Doetinchem een greep uit de vacatures van de Vrijwilligerscentrale. Wie belangstelling heeft voor één van deze vacatures, kan zich rechtstreeks wenden tot de informatie. Meer informatie is ook te vinden op de website. Iedereen met vragen rondom vrijwilligerswerk is ook welkom op het inloopspreekuur, op dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur aan de Terborgseweg 21 in Doetinchem. Het spreekuur op vrijdagochtend komt te vervallen. Wel is iedereen nog wel op de tweede maandag van de maand van 09:00 tot 12:00 uur in wijkcentrum de Daele, Stevinlaan 9.

Bezoek jij de gasten van Zonnebloem Doetinchem Centrum-Oost? Het gaat om mensen die ondanks hun lichamelijke beperking (kan rolstoel zijn, of die gebruik maken van een rollator) deel willen nemen aan leuke activiteiten. Je wordt goed ingewerkt. Je deelt je eigen tijd in. Meestal is er 1 nieuwe activiteit per maand, die je onder de aandacht wilt brengen.

Schuttergilde Sint Martinus zoekt een bestuurslid met portefeuille secretariaat. De vereniging heeft ongeveer 160 leden (jeugd en volwassenen). De inzet is vrij in te vullen, vergadermomenten worden in overleg vastgesteld. Zij bieden een collegiaal bestuur en een gezellige vereniging.

Kijk ook eens op ons Prikbord. Je vindt er onder andere het bericht: Tuinhulpen in Gaanderen gezocht. In Gaanderen zijn er regelmatig hulpbehoevende bewoners die groene handen kunnen gebruiken bij de verzorging van hun tuin. Voel jij je aangesproken? Dan komen zij graag met jou in contact.

Meer berichten