Tweede Lidl-winkel in Doetinchem

DOETINCHEM - Supermarktketen Lidl opent op woensdag 17 juli om 09.00 uur een nieuwe winkel in Doetinchem. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen 'van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs'. De winkel is zeven dagen per week open.

De nieuwe vestiging aan de IJsselstraat heeft een volwaardig assortiment en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. Klanten vinden in deze winkel een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, brood en vlees. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan broodjes, van zoet tot hartig. Op het nabijgelegen parkeerterrein kunnen klanten van Lidl gratis parkeren. "Wij verwelkomen onze klanten graag in onze spiksplinternieuwe winkel. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Doetinchem en omstreken van harte uit om onze Lidl te ontdekken", aldus trotse supermarktmanager Don.

Een minuut gratis winkelen
Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs opent supermarktmanager Don om 09.00 uur op feestelijke wijze de winkel. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week er feestelijke openingsacties en non-food aanbiedingen.

Geen sigaretten en tabak
Deze supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.

Meer berichten