Vacatures Vrijwilligerscentrale Doetinchem

DOETINCHEM - Regelmatig publiceert Stad Doetinchem een greep uit de vacatures van de Vrijwilligerscentrale. Wie belangstelling heeft voor één van deze vacatures, kan zich rechtstreeks wenden tot de informatie. Meer informatie is ook te vinden op de website. Iedereen met vragen rondom vrijwilligerswerk is ook welkom op het inloopspreekuur, op dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur aan de Terborgseweg 21 in Doetinchem. Het spreekuur op vrijdagochtend komt te vervallen. Wel is iedereen nog wel op de tweede maandag van de maand van 09:00 tot 12:00 uur in wijkcentrum de Daele, Stevinlaan 9.

Altijd al eens willen werken in een kasteel? Grijp dan nu je kans! Kasteel de Kelder is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om activiteiten te organiseren, netwerk te vergroten en PR en communicatie te verzorgen. Je krijgt alle ondersteuning van een hecht team vrijwilligers en de coordinator.

Vind je het leuk om recepten te bedenken, boodschappen te doen en lekker te koken of bakken? Dan is Iriszorg op zoek naar jou! Na een kennismaking en concrete afspraken, volg je een training en krijg je begeleiding door een beroepskracht. Heb je één avond per week zin om langs te komen? Vraag dan snel om meer informatie!

Heb jij twee rechterhanden en zou je fietsen willen repareren? Stichting Stadskamer repareert fietsen voor mensen met een klein budget. Samen met deelnemers en beroepskrachten mag je aan de slag in de fietsenmakerij. Er is tevens de mogelijkheid voor een werkervaringsplek en deelname aan training en coaching "werken aan kansen'.

Meer berichten