De fietsers genoten van het mooie weer en de fraaie route. Foto: Ilse Bekker
De fietsers genoten van het mooie weer en de fraaie route. Foto: Ilse Bekker

Succesvolle eerste editie Rabo Fietsdag

DOETINCHEM - Speciaal voor al haar klanten en leden hield Rabobank Graafschap op tweede pinksterdag de eerste editie van de Rabo Fietsdag.

Rabobank Graafschap verzorgde de fietstocht op 10 juni in samenwerking met VVV Doetinchem. Het start- en eindpunt was bij Markant Outdoorcentrum in Braamt. De drie verrassende routes van verschillende lengte gingen dwars door Montferland en hadden diverse stops. Bij vertrek ontvingen de deelnemers een knapzakje en kortingsbonnen voor versnaperingen onderweg. Bij Melkveebedrijf van Schriek in Netterden kon men heerlijke toetjes proeven tijdens de zuivelproeverij, bij Wijngoed Avitera in Azewijn kregen ze koffie met een smokkelkoek, bij Grens Café de Peer in 's-Heerenberg een lekker kopje soep met een broodje en tot slot bij Uitspanning 't Peeske in Beek een hapje en een drankje. Voor de kinderen waren er na afloop diverse activiteiten bij Markant Outdoorcentrum. Nijland Tweewielers uit 's-Heerenberg verleende de fietsers pechhulp onderweg.

Groot succes
Uit de enthousiaste reacties van de bijna 500 deelnemers blijkt dat het een geslaagde dag was. Zowel voor de organisatie als de deelnemers voor herhaling vatbaar!

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten