De Fysioclub opent een vestiging in Doetinchem Fysiotherapie gericht op 'beter worden' en 'gezond blijven'

DOETINCHEM - De dertiende vestiging van De Fysioclub is onlangs geopend aan de Tjalmastraat 3 in Doetinchem. De Fysioclub biedt complete en professionele begeleiding voor iedereen die beter wil worden of gezond wil blijven.

Het is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie. Dit wordt gedaan met een moderne visie en werkwijze. Men kan bij De Fysioclub terecht voor verschillende soorten therapie zoals fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Of men nu last heeft van een sportblessure of wil revalideren na een ingrijpende operatie, de professionals van De Fysioclub staan altijd klaar. De Fysioclub werkt met ruime openingstijden en hanteert geen wachtlijsten. Cliënten kunnen dus snel terecht. Ook is met alle zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten en staat De Fysioclub bovendien bij de meeste zorgverzekeraars als een plus- en voorkeurspraktijk aangemerkt.

Beter worden De Fysioclub maakt onderscheid tussen 'curatie' en 'preventie', ondanks dat deze onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bij problemen aan het bewegend functioneren brengen de professionals de zorgvraag in kaart en wordt een behandelplan opgesteld. Daarbij staan de wensen en behoeften van de cliënt centraal. Zowel voor, tijdens als na de behandeling worden er metingen gedaan waardoor de resultaten inzichtelijk zijn. Dit levert waardevolle informatie op die jou weer kan helpen.
Ook mensen die geen klachten hebben, kan De Fysioclub begeleiden. Om gezondheid, fitheid en welzijn te vergroten of te behouden bijvoorbeeld. Er is hiervoor een aanpak ontwikkeld die zich richt op vier kerngebieden: beweging, voeding, mindset en balans. Op deze fundamentele pijlers zijn de behandelingen en trainingen van De Fysioclub gebouwd. Personal coach én app Iedereen die lid wordt van De Fysioclub krijgt een personal coach, die advies geeft en inspireert om doelen te behalen.
Daarnaast is er de Fysioclub-app, waarmee cliënten in hun eigen omgeving of bij de praktijk kunnen werken aan een gezonde leefstijl. Over De Fysioclub Doetinchem De Fysioclub in Doetinchem zit op de Tjalmastraat 3 en is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 en vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. De praktijk is te bereiken door te bellen naar 088-5670132 of een e-mail te sturen naar doetinchem@fysioclub.nl.


Fysioclub.nl/mtc/locaties/doetinchem/

Meer berichten