De Boxtwin, het gemak van een onderschuifbed met een luxe uitstraling!
De Boxtwin, het gemak van een onderschuifbed met een luxe uitstraling!

De Boxtwin, het gemak van een onderschuifbed met een luxe uitstraling!

Heeft u regelmatig logés over de vloer en zoekt u een geschikte oplossing voor een kleine slaapruimte? De meeste onderschuifbedden zijn eenvoudig en beschikken over een simpele uitstraling. Bij Slaapkamerweb hebben wij nu de Boxtwin! De eenvoud van een standaard onderschuifbed, met de hoge mate van comfort en luxueuze uitstraling van een boxspring!

Eenvoudig in gebruik en een optimaal slaapcomfort
De Boxtwin bestaat uit twee bedden die opgebouwd zijn uit (stevige) gestoffeerde metalen constructies. Het onderschuifbed is eenvoudig in- en uit te rollen en is slechts met één enkele handeling uit te klappen tot dezelfde hoogte als het andere bed. Zo creëer je in een handomdraai een geschikte slaapplek voor twee personen. Uw gasten kunnen heerlijk comfortabel slapen en genieten van de luxe matrassen.

Het bed is leverbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Het onderschuifbed kan uitgevoerd worden met bijpassende matrassen (pocketveren) en is eenvoudig schoon te houden dankzij de afneembare hoes. Een onderschuifbed met de looks van een boxspring, de Boxtwin heeft het! Wacht niet langer en kies voor de ruimtebesparende Boxtwin!

Voor meer informatie: Slaapkamerweb.nl/boxtwin

Meer berichten