Toneel van Jop en Top op de Wehlse planken

WEHL - Op zaterdag 13 en zondag 14 april is het weer zover. Dan spelen de twee toneelgroepen Jop en Top van jeugdtoneel Wehl twee nieuwe voorstellingen. Die worden opgevoerd in het Koningin Beatrixcentrum in Wehl.

Onder leiding van regisseur Gabri Wijnakker zijn de twee toneelgroepen de afgelopen maanden intensief bezig geweest met de voorbereidingen. Iedere vrijdag werd er met veel enthousiasme gerepeteerd. Tevens hebben de jeugdleden een werkweekend gehad waarin flink geoefend is en waarbij alle puntjes op de i zijn gezet. Het publiek zal verrast zijn door het eindresultaat.
Jop, de groep met de jongste leden, bijt het spits af met het stuk 'De Tweelingen-Toverschool'. Die school staat in Schijsustervaan en er zitten alleen maar tweelingen op. Iedere week geeft juf Uivera er toverles. De nieuwe directeur van de school vindt dat vreemd en wil dat er een inspecteur komt om te controleren of dat wel mag. Mogen de toverlessen blijven op school?
Top, de tieners van toneelgroep Wehl, speelt 'Lekker op vakantie'. Georgie en Nina zijn twee vriendinnen. Ze denken dat ze de populairste meiden van de school zijn en willen op vakantie twee vriendinnen meenemen. Maar ze weten niet wie en daarom organiseren ze een wedstrijd zodat ze kunnen kiezen wie mee mogen. De vakantie begint gezellig, maar al snel gebeuren er vreemde dingen in het vakantiehuisje. Langzaam verandert de vakantie van een gezellig kampeerweekje in een eng verhaal waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Hoe loopt dit af?
Jeugdtoneel Wehl hoopt op veel toeschouwers in het weekend van 13 en 14 april. Een mooie kans om kennis te maken met toneel. Nieuwe jeugdleden zijn altijd welkom.
Jop speelt op zaterdag 13 april om 18.30 uur en Top om 20:00 uur. Op zondag 14 april begint Jop om 14.00 uur en Top om 15.30 uur. Kaartjes kosten in de voorverkoop 6 euro en zijn te koop bij Boyz en Girlz en Giesen schoenmode in Wehl. Aan de kassa kosten de kaartjes 7.50 euro.

Meer berichten