De Kleine Zeemeermin De Musical. Foto: Wim Lanser
De Kleine Zeemeermin De Musical. Foto: Wim Lanser (Foto: Wim Lanser)

Kleine Zeemeermin in Doetinchem

DOETINCHEM - Een spetterende familievoorstelling op woensdag 1 mei in schouwburg Amphion in Doetinchem: De Kleine Zeemeermin, De Musical. De hoofdrol wordt vertolkt door Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud.

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen als haar elfde sprookje De Kleine Zeemeermin. Zij woont diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. Maar in haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?
De kinderen kunnen verkleed komen kijken, waardoor ze meedoen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket dat na de show op het podium wordt uitgereikt. Verder kan na afloop van de voorstelling iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin.
De voorstelling op 1 mei begint om 13.30 uur. Een kaartje kost 19 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveren via de website van de schouwburg of telefonisch via 0314 - 376000. Meer informatie op onderstaande website.

VanHoorne.com/KleineZeemeermin
www.amphion.nl

Meer berichten