Vrijwilligers van Vier het Leven Doetinchem nemen afscheid van Désiree van Gorp. Foto: PR
Vrijwilligers van Vier het Leven Doetinchem nemen afscheid van Désiree van Gorp. Foto: PR (Foto: )

Désiree van Gorp stopt bij Vier het Leven

DOETINCHEM - Stichting Vier het Leven in Doetinchem heeft afscheid genomen van één van de coördinatoren, Désiree van Gorp. Zij was vanaf het begin de drijvende kracht voor en achter de schermen in regio Doetinchem.

De stichting biedt ouderen (65+) uit Doetinchem en omgeving, die niet graag alleen op stap gaan, de mogelijkheid om culturele uitstapjes te maken. Vier het Leven regelt een compleet arrangement: men wordt thuis opgehaald door een vrijwillige gastheer of gastvrouw om vervolgens met andere gasten te genieten van een film, concert, theatervoorstelling of museumbezoek. Na afloop wordt men weer veilig thuis gebracht.
Vier het Leven is sinds 2013 actief in regio Doetinchem dankzij een hecht team van vrijwilligers. Van een van de vrijwilligers van het eerste uur, Désiree van Gorp, werd deze in Amphion afscheid genomen, met pijn in het hart. Maar zij gaf met een gerust hart het stokje door aan Mark Havers en Heleen Worm die inmiddels ook al weer enkele jaren actief zijn als coördinator. Bij deze gelegenheid werden de vrijwilligers door Amphion in de watten gelegd. Ze kregen eerst een kijkje achter de schermen en bezochten daarna de fantastische voorstelling van slagwerkgroep Percossa.
Meer informatie op onderstaande website. Het programmaboekje is vrijblijvend aan te vragen via tel. 035-5245156 (op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur).

www.4hetleven.nl

Meer berichten