Dokter, Jazz & Co. Foto: PR
Dokter, Jazz & Co. Foto: PR (Foto: Doe Jazz '81)

Dokter Jazz in de Kruisberg

DOETINCHEM - Doe Jazz '81 haalt op zondag 14 april Dokter Jazz & Co naar in Hotel-Bistro de Kruisberg in Doetinchem. Ook deze middag weer een orkest van eigen bodem en niet het geringste.

Dokter Jazz & Co is een oude stijl New Orleans orkest dat in 1976 is opgericht en vanaf het begin veel succes heeft gehad. In het orkest spelen muzikanten bij wie het plezier eraf spat. Speelde het orkest aanvankelijk gearrangeerde stukken, tegenwoordig is het motto: “Als het maar lekker klinkt, swingt en fijn te spelen is”. Dat enthousiasme wordt graag gedeeld met het publiek, waarbij de humor niet uit de weg wordt gegaan. Het orkest brengt een zeer gevarieerd programma met o.a. New Orleans Jazz, dixieland, blues- en jazzstandaards.
Bezetting: Jan Dokter: trompet/sax/zang; Sietse de Leeuw: klarinet en sax; Frans Ernst: trombone; Ad Rats: bas; Johan Molenveld: banjo en Ben Reijers: drums. Het concert duurt van 14.30 tot 17 uur en de entree bedraagt 10 euro.
Info bij Doe Jazz ’81 via tel. 0314-324060, en 06-40254099, via e-mail info@doejazz81.nl, op de Facebookpagina of de website.

www.doejazz81.nl

Meer berichten