Bewustzijn in Kunst- & Filosofiecafé

DOETINCHEM - Het bewustzijn is onderwerp van de vierde zingevingssessie van het Kunst- & Filosofiecafé. Deze wordt op 27 maart gehouden in het Mirdancentrum in Doetinchem (Terborgseweg 20, bij Flox Ondernemershuis).

Wat is dat, bewustzijn? Hoe komt het er, in ons? Blijft er iets van over na de dood? Is het bewustzijn hetzelfde in alle mensen? Wie deze onderwerpen herkent en wel eens wil weten hoe anderen daar mee omgaan, kan daar over komen praten. Niet als probleem, niet als iets wat achter de rug moet zijn, niet iets waar per se een psycholoog of psychiater voor nodig is. Maar simpelweg samen met andere mensen over zingeving praten. Omdat het bij het normale leven hoort en gezond is.
De sessie heeft geen spreker, er is geen autoriteit. De deelnemer kan vertellen over eigen ervaringen en eigen lessen, vragen stellen aan anderen, of gewoon alleen maar luisteren.
De bijeenkomst in het Mirdancentrum is van 19.30 uur tot circa 21.30 uur. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd (ter indicatie 5 euro). Aanmelden via de website.

www.kunstenfilosofiecafe.nl

Meer berichten