Maskerade speelt in de Gruitpoort. Foto: PR
Maskerade speelt in de Gruitpoort. Foto: PR (Foto: )

Maskerade: oud zijn is een feestje

DOETINCHEM - Toneelvereniging Maskerade uit Doetinchem speelt de theatervoorstelling Hartstocht en Hotspot. Eerst op 6 april in de Gruitpoort in Doetinchem, en daarna diverse keren in zorgcentra in de regio.

In Hartstocht en Hotspot wordt het leven van een aantal ouderen in een seniorenappartement uitgebeeld. Ze voelen zich in de steek gelaten door hun kinderen en hebben het gevoel er niet meer bij te horen. Hun medebewoners kennen ze nauwelijks en ze leven langs elkaar heen. De hartstocht om meer uit het leven te halen doet ze besluiten om actie te ondernemen.
Problemen van het ouder zijn wordt op een humoristische manier voor het voetlicht gebracht. Dit leidt tot mooie momenten die voor verbinding zorgen. Ze komen tot de conclusie dat oud worden leuk is zolang je er zelf maar een feestje van maakt.
De voorstelling van Maskerade is een productie van Jannie Nijland en Marian Kok, met medewerking van Lang Leve Kunst van de Gruitpoort. De regie is in handen van Jannie Nijland. De voorstelling in de Gruitpoort begint om 15 uur. Kaartjes kosten 7,50 euro en zijn te reserveren op onderstaande website. Daar is ook te vinden op welke dagen en in welke zorgcentra de voorstelling ook nog opgevoerd wordt.

www.gruitpoort.nl

Meer berichten