dav
dav

Nieuwe wasstraat bij Wenting Doetinchem

DOETINCHEM- Na het opknappen van de showroom en de werkplaats is bij automobielbedrijf Wenting in Doetinchem nu de wasstraat aan de beurt voor een grondige renovatie. "Als dit klaar is zijn we helemaal klaar voor de toekomst en kunnen we eons gaan richten op ons vijftig jarig bestaan in 2020", aldus eigenaar Theo Wenting.

Door Walter Hobelman

De nieuwe wasstraat is voorzien van de nieuwste elektronische snufjes en er is een extra wasprogramma aan het aanbod toegevoegd. "Daarbij is de wasstraat breder en hoger geworden. Er kunnen nu auto's en busjes gewassen worden van maximaal 2meter 10 breed en 2 meter 40 hoog", aldus Wenting. De roll-over wasmachine is voorzien van speciale softec borstels die de lak van de auto niet kunnen beschadigen.

Behalve wassen kan iedereen bij automobielbedrijf Wenting - dat te vinden is aan de Wijnbergseweg 39-41in Doetinchem - terecht om te tanken of om een keus te maken uit het aanbod van het merk Subaru. "We zijn sterk in elk merk", benadrukt Wenting. "Subaru staat bekend om de betrouwbaarheid en lange levensduur van de auto's. In onze showroom zijn de nieuwste modellen te bekijken en natuurlijk kan er een proefrit worden in bijvoorbeeld de Impreza, XV, Forester of Outback. Daarnaast verkopen en onderhouden we auto's van alle merken en hebben een vakkundig team van negen mensen die allemaal voor onze klanten klaar staan en deskundig werk afleveren." Ook voor het kopen of verkopen van tweedehands auto's is men bij automobielbedrijf Wenting aan het juiste adres. "Wij hebben een ruime keuze aan diverse merken, zoals bijvoorbeeld Daihatsu, Fiat, Ford, Hyundai, Lexus, Mercedes en meer. Voordat wij een occasion te koop aanbieden, hebben wij deze laten controleren door onze specialisten."

"Ons tankstation is één van de goedkoopste in Doetinchem. We hebben verschillende acties waarbij tanken en wassen gecombineerd worden. Bij iedere vijf liter ontvangt men een zegel. Bij een volle spaarkaart krijgt men al een wasbeurt van programma vier. Als men liever het luxe programma één wil, dan betaalt men het verschil gewoon bij", legt Wenting uit. De combinatie wassen en minimaal twintig liter tanken levert € 5 korting op voor het wasprogramma één. "Wij doen graag wat extra's voor onze trouwe klanten. Auto's die voor onderhoud in onze werkplaats zijn geweest worden ook altijd gewassen."

De nieuwe wasstraat is inmiddels in gebruik genomen. "En dan gaan we ons richten op ons jubileumjaar. Dat gaan we groots vieren want het is een mooie mijlpaal", aldus Wenting.

De wasstraat is door de weeks geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur, op zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zondag gesloten. Tanken kan 24 uur per dag, alle dagen van de week. Meer informatie is te vinden op www.thwenting.nl

Meer berichten