Ontspanningstraining mantelzorgers

DOETINCHEM - Alle mantelzorgers uit het werkgebied van VIT krijgen hulp. Speciaal voor hen is er een training 'Energie en ontspanning' van twee bijeenkomsten, in de Gruitpoort in Doetinchem. Bedoeld om hen ondanks alle taken die ze extra krijgen als mantelzorger ook goed voor zichzelf te laten zorgen.

Het is een praktische training, waarbij thema's aan bod komen als ontspanning, het opladen van de interne batterij, mildheid naar zichzelf, gedachten en emoties en een balans vinden in het dagelijks leven. De deelnemer krijgt praktische handvatten aangereikt om bewust te leren luisteren naar zichzelf en naar wat hij/zij nodig heeft. Trainer Anouchka de Vries van Hanmeda maakt hierbij gebruik van een combinatie van Qi Gong, Mindfulness en meditatie. De oefeningen kunnen staand of zittend worden uitgevoerd en zijn hierdoor geschikt voor iedereen.
De training wordt aangeboden op de donderdagen 11 en 25 april in de Gruitpoort in Doetinchem en start steeds om 19.30 uur. Belangstellenden kunnen zich tot twee weken voor de start van de eerste bijeenkomst aanmelden. Vervolgens ontvangen zij een bevestiging met de laatste definitieve informatie. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden bij VIT-hulp bij mantelzorg, tel. 0544-820000 of via e-mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Vermeld daarbij naam, adres en telefoonnummer.

Meer berichten