Lezing over reizen voor ouderen

DOETINCHEM - De één gaat op vakantie voor de rust en de ander om de wereld te ontdekken. Maar vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naarmate de leeftijd vordert, kan de vakantieganger steeds meer beren op de weg gaan zien. Over die beren en de oplossingen komt Froukje Jansen, persoonlijk reisadviseur van TUI at Home vertellen bij het 50+ ontmoetingspunt in 't Brewinc in Doetinchem.

Of het nu gaat om een rolstoel of rollator die meemoet, medicatie waarvan de vakantieganger afhankelijk is of het alleen reizen. Er zijn zoveel verschillende dingen die kunnen gaan spoken. Maar veel obstakels of onzekerheden kunnen worden opgelost, maakt Froukje Jansen op maandag 25 maart duidelijk. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn wanneer men het beste kan boeken en reizen? En niet te vergeten: 'Hoe ga ik naar het vliegveld?' Achteraf is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Bij behoefte aan een persoonlijk advies bestaat de mogelijkheid voor een 1-op-1-gesprek met Froukje.
De bijeenkomst begint om 14 uur en de toegang is gratis. Graag aanmelden in verband met de zaalindeling via e-mail info@seniorenontmoetingspunt.nl of tel.0314-845630.

Meer berichten