Grootse Vrouwen Achterhoek bijeen

DOETINCHEM - Grootse Vrouwen Achterhoek wil de lente beginnen met een bijeenkomst over wanneer je je welkom, thuis en gezien voelt. Een gastvrij onthaal maakt het toch even iets fijner.

Tijdens de bijeenkomst op 29 maart in het Borghuis in Doetinchem geeft Laura de la Mar antwoord op vragen als wat een bedrijf kan doen om gastvrij te zijn. Laura stelt zelfs dat gastvrijheid het geheim is van succesvolle mensen en bedrijven. Zij is expert in het ontwikkelen van gastvrijheid, is oprichter-directeur van Gastvrijheid in Bedrijf en helpt met veel passie en bevlogenheid als trainer, coach, adviseur en spreker.
Ook jong aanstormend talent uit de Achterhoek krijgt het woord: de studenten Merjem Rikovic (20 jaar) en Michelle Farber (18 jaar) van het Graafschap College leren in hun opleiding Manager/ondernemer Horeca alles over gastvrijheid. Ze zijn hartstikke ambitieus en willen in hun werk de top halen. Ze delen hun inzichten graag.
De bijeenkomst begint om 17 uur (inloop vanaf 16.30 uur). De kosten zijn 18 euro, dit is inclusief eenvoudige maaltijd en drankje. Aanmelden per e-mail bij Els Bakker: info@bakkereventsupport.nl.

www.hetborghuis.nl

Meer berichten