Lentemarkt bij Kringloop Aktief

DOETINCHEM - Doetinchem en alle andere vestigingen van Kringloop Aktief doen op zaterdag 23 maart mee aan de jaarlijkse Lentemarkt. Dit groots opgezette evenement kan worden gezien als de aftrap van de lente, weer of geen weer.

Er gaan die dag veel artikelen in de verkoop die met het buitenleven te maken hebben: natuurlijk een omvangrijke collectie tuinmeubels, heel veel tuingereedschap en veel meer artikelen voor de tuin. Maar ook fietsen, vogelhuisjes en allerhande kleingoed. Ook zeer gunstig geprijsde potgrond en compost zijn volop verkrijgbaar, evenals paasartikelen. De kledingafdeling hangt vol met fleurige en vrolijke voorjaarskleding en is er een grote verzameling tuinboeken en tuintijdschriften.
In de koffiehoek zijn de koffie, thee en ranja die dag gratis, en voor iedere betalende klant is er zo lang de voorraad strekt een zakje met bloemzaad van bij- en vlindervriendelijke planten. Bij de winkel in Doetinchem zorgt een diskjockey voor de muziek, en de kinderen kunnen een lentebakje maken. De Lentemarkt duurt van 10 tot 17 uur.
Andere kringloopwinkels van Aktief zijn te vinden in Gendringen, Groenlo en Winterswijk. Meer info via kringloopgroepaktief op Facebook of onderstaande website.

www.aktiefonline.nl

Meer berichten